Framboos & Havermout Snackballetjes

Framboos & Havermout Snackballetjes

  • 20 minuten
  • 14 porties
  • 306 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 110 g
  • Amandelbloem 50 g
  • Moringapoeder (kan je vervangen door Matchapoeder) 1 eetlepel
  • Ongezoete gedroogde kokosnoot 30 g
  • Vermalen frambozen (vers of diepvries) 130 g
  • Gesneden droge dadels 35 g
  • Geroosterde havermout (om te rollen) 30 g

Voorbereiding

  • Bereid de geroosterde havermout voor door een dunne laag te smeren op een ongevette bakvel. Steek in de oven op 180°C gedurende 10 minuten totdat deze een sterke, notige aroma heeft. Roer af en toe om ervoor te zorgen dat deze niet kan aanbranden en dat het gelijk geroosterd zal zijn.
  • Neem de havermout uit de oven en laat deze afkoelen.
  • Voeg alle ingrediënten toe in een blender (behalve de rolling oats) en blendeer tot je een gladde massa hebt.
  • Rol deze massa in balletjes (ongeveer 14) en rol deze in de geroosterde havermout als bedekking.

  • Bewaarinstructies:
    Bewaar in een luchtdichte verpakking in de frigo.

    Blijft 5 dagen goed.

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT