Ingrediënten
- Quaker Havermout 45 g
- Halfvolle melk 300 ml
- Ei 1
- Zout (optioneel) 1 theelepel
- Tarwemeel 400 g
- Suiker 1 theelepel
- Lijnzaad 2 eetlepels
- Bakpoeder 1 theelepel
- Quaker Havermout 2 eetlepels
- Avocado 1 & 1/2
- Geitenkaas 6 eetlepels
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 190ºC.
- Meng de tarwemeel, Quaker Havermout, bakpoeder, zout en lijnzaad in een kom
- In een aparte kom, klop suiker, ei en halfvolle melk samen tot dit goed gemengd is.
- Voeg alle droge ingrediënten toe
- Blijf roeren tot je droog beslag hebt.
- Geef het beslag de gewenste broodvorm met behulp van je handen en plaats het in een licht met olie besmeerde ijzeren ovenschaal dat in de oven kan.
- Snijd een kruisvorm in de bovenkant van het brood en voeg de twee eetlepels Quaker Havermout toe.
- Bak voor 50 tot 60 minuten totdat het brood goudbruin is en het brood een hol geluid maakt als je er op tikt.
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT