Ingrediënten
- Quaker Oats Express Protein 1 zakje
- Natuurlijke yoghurt (weinig vet) 125 g
- Magere melk 190 ml
- Kaneel 1/4 theelepel
- Vanille extract 1/4 theelepel
- Amandelen, gesneden 10
- Perzik 1/2
Voorbereiding
- Voeg water toe in een steelpan en roer het zakje Protein Oats. Laat dit 2 en 1/2 minuten sudderen of totdat de melk geabsorbeerd is. (Als dit in de magnetron gekookt wordt, laat dit 2 en 1/2 minuten koken op hoge temperatuur).
- Als de consistentie te dik is, kan je nog wat water toevoegen.
- Voeg kaneel, vanille en yoghurt toe (laat nog een lepel yoghurt over).
- Het mengsel mag in een kom uitgegoten worden. Voeg de resterende yoghurt toe.
- Werk af met de gesneden perzik en amandelen.
Belangrijk, dit dient onmiddelijk geconsumeerd te worden.
Quaker® Oats Express Proteine Naturel Havermout
BEKIJK PRODUCT