Ingrediënten
- Quaker Havermout 380 g
- Kokosnoot 10 g
- Tarwekiemen 115 g
- Zonnebloemzaden 130 g
- Sesamzaden 3 g
- Pindanoten of gesneden walnoten 125 g
- Honing of bruine suiker 170 g
- Olie (kokosnoot olie) 100 ml
- Kaneel 1 eetlepel
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Meng de kokosnoot, Quaker havermout, zonnebloemzaden, tarwekiemen, sesamzaden en noten in een grote kom.
- Combineer de honing, olie en kaneel en breng dit aan de kook. Giet dit mengsel over de droge ingrediënten en roer goed door.
- Verspreid het mengsel over 2 ingevette bakvellen.
- Bak de granola gedurende 30 minuten, goed roeren.
- Kijk op het einde goed dat de granola niet te donker wordt.
- Laat dit afkoelen en daarna kan je het in stukjes breken.
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT